VÝJAZD 1. MÁJ – DOJČ

Prvomájový výjazd sme si naplánovali do obce Dojč, kde sa konal 8. ročník Retro osláv 1. mája.
Stretnutie ako vždy na našej základni v Jablonovom o 10.00.
V hojnom počte členov, čakateľov a aj nečlenov klubu sme si vyrazili na výlet. Slniečko svietilo a nič nám nebránilo ísť za svojím cieľom. Cestou sme museli ešte tankovať v Rohožníku na pumpe.
Nádherná cesta cez vojenský priestor medzi Plaveckým Mikulášom a Lakšárskou Novou Vsou nám prichystala prekvapenie, v podobe poruchy stroja. Pánovi Vavrenčíkovi alias BRADA sa zlomila ihla a rýchlo sa začalo s opravou na ceste.
Porucha odstránená – jedeme dál.
Po príchode do Dojču sme odparkovali stroje a popozerali po dedine. Podaktorí si zajedli, vypili si alebo len tak sa schovávali v chládočku a čakali na 1.májový sprievod.
Určite mi dajú všetci za pravdu, že na takýchto akciách je super, že sa postretáme so známymi z iných klubov alebo s nadšencami starých strojov a vždy si máme s kým pokecať. Po zapojení sa do prvomájového sprievodu sme sa všetci postretali a dohodli sme sa, že pôjdeme na Kunovskú priehradu na obed ( salaš Sobotišťan). A tak sme išli. Obed, kávička, cigaretka, pokec a už sme nasadali na motorky a do aut.
Príchod do Jablonového – cca 16.30
Výlet to bol super, bilancia 1 pád pred odjazdom (Padač), v plnom počte všetci dorazili domov v zdraví. Stretneme sa v sobotu na burze v Lozorne 5.5.2018.


LINK video z osláv

Pár fotiek z akcie:

Add a Comment